Lousi George Chatenet grunnla Chatenet Automobile i 1984. Fabrikken ligger i den sørvestlige delen av Frankrike i landsbyen Pierre-Buffiere.

Fra begynnelsen var selskapets hovedmål å gi mer sofistikert konstruksjon og sofistikert stilistikk fra konkurrenters kjøretøy.

I 80- og 90-tallet var L6e-kategorien spesielt populært hos eldre, som skyldes de obligatoriske psykotekniske tester. Av denne grunn har spørsmålet om utseendet på mikrokjøretøy blitt forsømt, og de er ikke altfor opptatt av deres stilistikk. Måten de jobber på, for eksempel vinduer, lamper, dørhåndtak, etc. forlot en betydelig sult.

Chatenet-selskapet var den første som bestemte seg for at det ikke ville være et problem for oss å ha et godt forhold til oss.

De mest gjennombruddsmodellene er primært Stella, Speedino og hele modellen med begynnende tegn. Stella-modellen med en pent utformet figur stod ut fra bakgrunnen til de såkalte “hjulvaskemaskinene” produsert av konkurransen.
Speedino-modellen var en vidtgående modifikasjon av Barooder-modellen, i motsetning til hvilken den ikke hadde en bakovervisning. Det var på den tiden at Chatenet-fabrikken etablerte samarbeid med designkontoret CENTRO POLO DESIGN.
I 2006 ble den første prototypen, et nytt CH-modellprogram, introdusert som forårsaket ganske sensasjon. Det er derfor ikke overraskende at produksjonsmodellen CH26 introdusert for salg i 2008 bare litt annerledes enn prototypen.

CH26, som åpnet rekkevidden av nye CH-serien, var et ekte gjennombrudd på markedet for mikro-kjøretøy. Attraktiv silhuett, raffinerte detaljer, høy kvalitet i håndverk og høy kvalitet.

I begynnelsen av 2013 lanserte Chatenet Automobiles fabrikken et nytt utvalg av CH-modeller med V2-betegnelsen.

Den eksklusive importøren av Chatenet-biler til Polen er APP, som ble etablert i 2000. I 2009 ble en bilbransje opprettet.

I mer enn to år er selskapet et av Europas ledende selskaper, mens det strekker seg over hele Europa, besøker alle større fabrikker og mikrofabrikker. Vi besøkte alle store selskaper, begge produserte biler i EU og de som importerer ferdige biler fra Folkerepublikken Kina, og deretter klær dem i egne betegnelser.

På grunn av produktets kvalitet, original stil, oppmerksomhet på etterbehandling detaljer, og hva som er viktig, ble den europeiske opprinnelsen valgt av den franske fabrikken Chatenet. På Chatenet er biler bygget fra bunnen av, og deler av bare anerkjente europeiske produsenter er brukt til konstruksjonen.

APP signerte i 2012 en kontrakt med Chatenet Automobiles, der den fikk enerett til å selge nye biler, deler og tilbehør produsert av Chatenet, på Republikken Polens territorium.

Ved å lansere den offisielle representasjonen av Chatenet-merkevaren, setter vi forventningene til våre kunder.

Når du kjøper fra oss, kjøper du et kjøretøy fra Real Importer. Vi garanterer et servicenettverk over hele landet, og tilgang til reservedeler og tilbehør.

Chatenet gir deg en førsteklasses mikrobil, APP Sp. Z oo premium service.